1911 Forums : 1911Talk banner
1 - 20 of 29 Posts

·
Old Sheepdog
Joined
·
1,235 Posts
Discussion Starter · #1 ·
What's up with the "Factory Ammo" page? It's different than the other forums. It works, it's just different. Thanks, Tracy
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
772 Posts
I looked around in this section and can't tell any difference. Can you describe what is different about it?
 

·
Registered
Joined
·
394 Posts
I guess I hadn`t noticed any difference either since I first joined...but it sure is different in appearance than the other forums.:thinking:
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
1,235 Posts
Discussion Starter · #4 ·
It's all white without lines separating individual posts. Tracy
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
772 Posts
Tracy, can you post a screen shot of your monitor so I can see? It looks like the same layout and color as the other sections to me.
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
1,235 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I can't get it to copy & paste. Tracy
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
772 Posts
Here is what is Tracy is seeing:

 

·
Old Sheepdog
Joined
·
1,235 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Thanks Primers for walking me thru that. Enjoyed the conversation also. Tracy
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
772 Posts
Rod, Since I'm not seeing the page like you and Tracy, I'm not sure what's going on. Tracy sent me a screenshot of what he's seeing, and that's what I posted. I'm seeing the page normally - with color. I had Tracy delete the cache of files from Internet Explorer, but that didn't help. How many others are seeing the page "colorless"?
 

·
Old Sheepdog
Joined
·
1,235 Posts
Discussion Starter · #12 ·
RetiredRod,

That's what I told Primers, "Not a prob, just different" Thought it was pretty cool actually. Tracy
 

·
Registered
Joined
·
4,029 Posts
I dont see it either looks like rest of forum to me to
 

·
Registered
Joined
·
4,029 Posts
No i run a Mac... What about a different browser?
 
1 - 20 of 29 Posts
Top